foradia subscriutegrat

Els vídeos publicats a les xarxes socials sobre el Nadal Alcoià superen les 200.000 reproduccions

Per a l'Ajuntament d'Alcoi significa que el Nadal de la localitat es consolida com un referent

L’Ajuntament d’Alcoi ha comptabilitzat les reproduccions dels vídeos sobre el Nadal Alcoià que hi ha als seus canals i xarxes socials, i en total s’han registrat 200.292 reproduccions.

Per culpa de la Covid es va buscar una alternativa per a continuar portant la màgia de la trilogia (Pastoretes, Ban Reial i Cavalcada) a les nostres cases, i finalment es van realitzar diferents vídeos, aprofitant les noves tecnologies.

Sens dubte, un dels actes més esperats per la ciutadania era l’Adoració, únic esdeveniment que realitzarien Ses Majestats en Alcoi. Des de mitjans de comunicació i Youtube es va poder seguir en directe.

La regidora de Festes, Carol Ortiz ha explicat que: “Aquest any teníem i tenim una situació molt complicada i hem complit amb el nostre objectiu de fer arribar a totes les cases el nostre Nadal. Vull agrair a totes les persones que han fet possibles tots aquests actes i vídeos. Han sigut moltes reunions amb molts col·lectius i tots s’han bolcat perquè tinguérem el millor Nadal possible”.

A més, Ortiz ha afirmat que: “Hem sigut una referència duent a terme actes amb tota la seguretat, sense cap aglomeració ni perill, seguint sempre els protocols del personal tècnic de l’Ajuntament. Esperem viure el pròxim Nadal com ho féiem abans, així mateix, no puc deixar d’agrair a tota la ciutadania la comprensió que han tingut i l’estima que han transmés pel nostre Nadal, perquè hem demostrat que som sense cap dubte, Alcoi Ciutat de Nadal”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *