foradia subscriutegrat

Gandia destinarà el sòl públic de Santa Anna a pisos de lloguer assequible

Des de l'Ajuntament de la localitat i la Conselleria d'Habitatge s'està treballant per a reformar i adjudicar 33 habitatges gestionats per l'Entitat Valenciana d'Habitatge

L’Ajuntament de Gandia, juntament amb l’Entitat Valenciana d’Habitatge (EVHA), que depén de la Vicepresidència segona de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, s’està treballant per a destinar el sòl públic del barri de Santa Anna a habitatge de lloguer assequible.

Aquesta infraestructura constituirà un equipament públic comunitari fonamental a la ciutat que dinamitzarà la zona i atraurà població. Així mateix, serà un autèntic motor per a qualsevol activitat empresarial i professional relacionada amb el servei públic judicial.

Actualment Gandia disposa d’una important demanda d’habitatge de protecció pública per part de la ciutadania, destinada especialment a lloguer en lloc de tinença en propietat pel que, en el marc d’aquesta actuació, està previst que es beneficien famílies inscrites en el registre de demandants del Consistori.

La reunió també ha servit perquè la Generalitat i l’Ajuntament de Gandia coordinen accions per a posar a disposició 33 habitatges en lloguer assequible en el municipi que ja estan construïdes als carrers Benicanena, Llutxent i del Claustre. Així mateix, un altre dels temes analitzats en la trobada han estat les propostes d’adjudicació de dos habitatges inclosos en el conveni amb Criteria Caixa per a famílies en situació d’emergència residencial.

El director general de l’EVHA ha destacat l’esforç que la Conselleria està realitzant per impulsar l’habitatge en lloguer assequible, sent Gandia un clar exemple d’això. En els últims cinc anys, la Conselleria ha invertit 780.000 euros en actuacions de millora i reparació del parc d’habitatges protegits en aquesta localitat. D’ells, 385.000 corresponen a l’atenció de reclamacions i manteniment d’edificis i 395.000 euros a reparació d’un total de 92 habitatges.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *