foradia subscriutegrat

#CulturaViva llança un nou vídeo per a donar suport a la reobertura dels teatres

Ja és el segon vídeo d'aquesta proposta consensuada de manera unànime al Consell de Reactivació Cultural de Gandia, en la qual es vol reactivar la cultura a la ciutat i recolzar a les diferents disciplines artístiques de la ciutat

Des de l’Ajuntament de Gandia s’està duent a terme la campanya #CulturaViva, per a donar suport al món de les arts i la cultura. Ara, s’ha llançat el nou vídeo, que vol recolzar als teatres en la seua reobertura, i convidar a la ciutadania a tornar a aquests espais de forma segura.

Segons ha recordat el regidor de Cultura, Nahuel González, “d’ací 2 o 3 mesos s’estrenarà un nou vídeo de suport a una nova disciplina artística, ja que Gandia és pluricultural”. A més ha destacat que la localitat és: “una capital cultural i referent en espais teatrals”.

Per a González: “el teatre també és una vacuna davant aquesta fatiga pandèmica que de forma tan dura ens fa viure emocionalment aquests dies. Anar al teatre significa poder envair-nos i reflexionar amb totes les mesures de seguretat garantides”.

L’obra ‘Waterloo’ d’Albena Teatre, serà l’encarregada de reobrir el Teatre Serrano al públic el pròxim dia 18 de març a les 19h. Aquesta actuació estava programada per a desembre, però no es va poder dur a terme per culpa de les restriccions.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *