foradia barnasants

Gandia rep més de 200.000 euros per a ajudes relacionades amb la Covid-19

Aquestes ajudes complementen les que s'havien anunciat setmanes abans per l'Ajuntament de Gandia i per altres administracions superiors

El vicealcalde de Gandia, Josep Alandete i el coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto han anunciat noves subvencions relacionades amb la Covid-19. Unes ajudes que complementaran les que ja es van anunciar durant les passades setmanes per part de l’Ajuntament de la localitat i altres administracions superiors.

Dins de la nova línia d’ajudes que ha posat en marxa la Conselleria d’Educació per a organitzar activitats de suport i altres activitats extraescolars per a alumnat entre els 3 i els 18 anys, Gandia rebrà 130.000 euros per a poder desenvolupar aquestes accions als centres educatius.

Per al sector del turisme es rebran més de 67.000 euros del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la Comunitat Valenciana que es destinaran a finançar part de les activitats i serveis que ha prestat el consistori durant l’època estival.

La xarxa de biblioteques municipals també es beneficiarà d’aquestes ajudes amb 7.300 euros per a organitzar activitats de foment de la lectura, i amb 5.556 euros per al seu equipament.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *