foradia subscriutegrat

Calendaris per a fomentar la lectura

Aquesta iniciativa l'ha dut a terme la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat ha editat un calendari de ‘Foment de la Lectura’, en el qual en cada mes podem veure una recomanació literària.

Elionor Ortolà, vicepresidenta d’aquesta entitat ha comentat que: “volem agrair la col·laboració de totes les persones que habitualment segueixen les nostres activitats i animar-los a continuar atents a totes les nostres iniciatives”.

Aquesta institució és l’encarregada d’organitzar els Premis Sambori, Ruta de Contacontes, Presentacions literàries, cursos per a docents en línia, campanyes de normalització lingüística entre d’altres.

Com explica la vicepresidenta de la Coordinadora pel Valencià: “El calendari són dos fulls A3, amb una recomanació literària per a cada mes i un enllaç amb vídeos on els millors rondallaires valencians expliquen una rondalla”. Entre els que participen en aquest projecte trobem a: Joan Borja, Víctor Labrado, Jordi Raül-verdú, Rosanna Espinós, Almudena Francés, Eva Andújar o Silvia Colomer.

El calendari es pot aconseguir de forma gratuïta als punts col·laboradors de la Coordinadora o enviant un correu a premsacoordinadoravalencia@gmail.com.

A més, d’aquest calendari, també s’han editat materials didàctics per a centres escolar, la col·lecció Auques, el mapa Mites Clàssics, el pòster monstres valencians, o la baralla dels refranys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *