foradia ivace

Josep Sou presenta ‘Attrezzo’ a Muro

La inauguració es va celebrar a porta tancada el dia 15 de gener i, a part de l'autor, també van estar Moisés Olcina Trio per a donar el toc musical

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro, havia preparat l’exposició de Josep Sou ‘Attrezzo’, que estava pensat que es poguera visitar entre els dies 15 de gener i 6 de febrer, però que per les noves mesures restrictives per tal de frenar la Covid-19, a hores d’ara no es pot visitar.

El mateix dia 15 es va celebrar la seua inauguració, però, a porta tancada, en la qual, Josep Sou va oferir una performance, en companyia de Moisés Olcina Trio, en la qual, la poesia visual va prendre vida. Tot va ser gravat i es podrà veure al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Josep Sou, és una persona compromesa amb la societat i la cultura, i en l’exposició ofereix quadres vius, colors càlids, I fan reflexionar sobre el món i sobre nosaltres mateixos, amb missatges breus, colpidors, que ens han fet entendre millor el quadre i el que Sou ha volgut transmetre.

En la mostra es poden veure objectes quotidians, que tots podem reconéixer i que estan tractats i mesclats amb mestria per aportar una visió diferent.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *