foradia mediambient

Alcoi demana que les lliges no federades puguen competir al mateix temps que les federades

Aquesta petició es fa, ja que, en la ciutat hi ha lligues com la petanca, el bàsquet, futbol 7 veterans i futbol sala comarcal amb les mateixes condicions que les lligues federades

L’Ajuntament d’Alcoi ha instat a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) que demane a la Conselleria de Sanitat que quan s’autoritze tornar a competir a les lligues federades també puguen tornar les no federades, ja que es considera que no existeixen diferències entre elles.

En els darrers decrets sí que es diferenciava entre l’esport federat i no federat. Però, a la nostra ciutat, hi ha quatre lligues no federades com la de petanca, bàsquet, futbol sal comarcal, i futbol 7 veterans, algunes d’elles amb més de 30 anys d’antiguitat, que han demostrat la seua consolidació.

Com explica el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig: “Considerem que no hi ha d’haver diferenciació entre aquestes lligues, ja que es poden mantenir les mateixes mesures de seguretat i es competeix exactament igual que estant federat, amb arbitratges, segurs, etc. Sabem que la situació encara no està bé, per això estem parlant de demanar que quan es considere que ja es pot tornar a la pràctica esportiva, puguen fer-ho per igual federats, i no federats. No parlem de tornar ja, sinó que quan es puga que no ho facen tots”.

Miguel Juan Reig, va mantenir una reunió amb altres regidors d’aquesta àrea d’altres municipis on també tenen lligues com les nostres, i van acordar fer aquesta instància a la FVMP.

Actualment en Alcoi estan tancades les instal·lacions esportives, ja que des de l’Ajuntament es va decidir prevenir donat l’alt nombre de casos que hi havia a Alcoi. Ara, sols estan utilitzant aquests espais els equips o esportistes que competeixen en categoria nacional o superior.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *