lasarga subscriutegrat

A partir de l’1 de febrer les biblioteques obriran per a préstecs i devolucions

Per tal de poder assistir a realitzar aquestes gestions s'haurà de demanar cita, que es podran demanar a partir del 27 de gener

Les Biblioteques municipals d’Alcoi tornen a obrir al públic, però sols per a realitzar préstecs i devolucions. Per tal de realitzar aquestes gestions s’haurà de demanar cita.

Es començaran a atendre les peticions a partir del dimecres 27 de gener per telèfons i per correu electrònic, i a partir del dilluns 1 de febrer en els telèfons de cada sucursal.

L’horari serà intensiu, des de les 9h fins a les 18h, a excepció de la biblioteca de la Zona Nord que estarà oberta des de les 9 fins a les 14h, com la resta del Centre Social.

Només podrà anar una persona per cita, a excepció dels menors acompanyats o d’altres persones que necessiten acompanyament.
El material passarà per un període de quarantena mínim de 72 hores.

En aquests espais no es podran realitzar altres usos com per exemple les sales d’estudi, fer consultes per internet o llegir la premsa. A poc a poc s’espera poder recuperar els serveis presencials.

Respecte a l’Arxiu Municipal es continua amb l’atenció demanant cita, siga per correu, telèfon o per l’aplicació, i sempre amb raons d’urgència i preferentment per via telemàtica.

“Volem oferir a la ciutadania la possibilitat de poder consultar els llibres de la nostra biblioteca amb la màxima garantia de seguretat, per això les instal·lacions estaran tancades i només accediran les persones amb cita prèvia per a obtenir el préstec o les devolucions. Esperem que la situació millore prompte i puga’m oferir més serveis”, ha explicat el regidor de Cultura Raül Llopis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *