foradia subscriutegrat

Baixada lenta, però segura als municipis de l’Alcoià i El Comtat

Cal assenyalar que Muro està igual que el dia 2 de març, i que Castalla ha baixat dels 49 casos per cada 100.000 habitants als 9 casos

Els divendres tenim noves xifres actualitzades sobre l’evolució de la pandèmia. En aquest cas, continua la baixada en els municipis d’Alcoi, Castalla, Cocentaina, Ibi i Onil, però, en Muro es mantenen igual que el dia 2 de març. Banyeres de Mariola continua en una situació de risc més elevada que la resta dels municipis del seu voltant.

Pel que fa a Alcoi, Ibi i Onil, la seua incidència ha baixat dels 45, 21 i 53, respectivament, als 35, 17 i 26 casos per cada 100.000 habitants. Traduït en casos positius reals, en Alcoi ara mateix hi ha 21 persones patint la Covid-19, a Ibi 4 i a Onil, 2. En el cas d’Alcoi i Onil s’han hagut de lamentar una víctima mortal cadascuna, i en Ibi 2.

Cocentaina, que és d’aquests municipis el que té la incidència més elevada, i que a més, en l’última actualització havia augmentat, ha baixat de 112, fins als 78 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, a hores d’ara hi ha 9 persones malaltes.

Muro continua amb les mateixes xifres que el 2 de març, 64 casos per cada 100.000 habitants, i 6 persones que estan sofrint la Covid-19. Lamentablement, aquesta malaltia també s’ha cobrat una víctima des de l’última actualització.

El cas més sorprenent d’aquesta última actualització ha sigut el de la localitat de Castalla, i és que, dels 49 casos per cada 100.000 habitants que tenia el dimarts, ha baixat considerablement fins als 9 casos, la qual cosa vol dir, que ara, a aquest municipi sols hi ha un malalt de coronavirus.

La situació de Banyeres de Mariola continua sent perillosa, segons les dades de la Generalitat Valenciana, ja que posicionen a aquest municipi com a zona d’alt risc. I és que la localitat té una incidència de 198 casos per cada 100.000 habitants, que es tradueix en 14 casos positius actius. 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *