foradia subscriutegrat

Tres sancions per a un jove en el dia del partit CD Alcoyano – Real Madrid

Gràcies a les xarxes socials s'ha pogut identificar la identitat de l'autor dels diferents incompliments

El dimecres 20 de gener, va tindre lloc en Alcoi el partit de la Copa del Rei entre el CD Alcoyano i el Real Madrid. Encara que des de l’Ajuntament d’Alcoi s’havia preparat un dispositiu especial per a evitar qualsevol incidència, un jove de la localitat va realitzar diferents incompliments.

La Policia Local ha alçat acta pels tres incompliments d’aquest jove que s’ha pogut identificar gràcies a les xarxes socials.

Les sancions han sigut imposades per incompliment de l’ordre general de confinament, ja que estava més tard de les 22h al carrer. A més, va llevar les cintes posades per la Policia Local, i va accedir al parc de Batoi per tal de veure l’encontre. Una vegada els agents el van veure, va saltar-se l’alt i se’n va anar corrent.

La Policia Local ha investigat i ha aconseguit identificar a l’autor gràcies al fet que va publicar fotos de tot el que va realitzar en Instagram, ja que, a més, tenia el perfil públic. Concretament, va publicar com entrava al parc de Batoi per tal de seguir el partit en directe; una vegada finalitzat va anar fins a l’hotel on estava el Real Madrid i es va fotografiar amb els periodistes. Ja a les 2 de la matinada, publicava un vídeo burlant-se de la Policia i destacant les “seues proeses”.

A hores d’ara s’han pres acta de 3 sancions, però podria elevar-se a una quarta, ja que també es va saltar el decret de la Generalitat Valenciana i va entrar al parc de Batoi.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat, Raül Llopis: “Una vegada més hem de donar l’enhorabona a la Policia Local pel seu treball. La majoria de la ciutadania està complint pel que mereix una felicitació. La gent ha de tindre clar que saltar-se la llei té conseqüències i més enllà de la sanció econòmica, hem de tindre clar que aquestes imprudències posen en risc als infractors i a les persones que li envolten”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *