foradia subscriutegrat

Ciutadans presentarà una moció per a forçar el cessament dels càrrecs públics que no complisquen el protocol de vacunació

La portaveu de la formació taronja, Rosa García, proposa que es debata al pròxim plenari aquesta iniciativa que té com a objectiu "l'estricte compliment de les normes sanitàries i màxima transparència"

Segons ha comunicat la portaveu del grup municipal Ciutadans d’Alcoi, Rosa García, des del seu partit han registrat una moció d’urgència “per garantir la màxima transparència i el compliment del protocol de vacunació i assegurar el cessament dels càrrecs públics, siguen representants electes o de lliure designació, que se salten o facen qualsevol classe d’irregularitat associada al procés o a l’ordre de vacunació, perjudicant persones amb prioritat”.

Per a la portaveu de la formació: “no pot tornar a repetir-se en cap lloc d’Espanya el degoteig de càrrecs públics saltant-se el protocol, beneficiant-se del seu càrrec per tal d’obtenir la vacuna abans de posar-li-la a moltes persones que realment la necessiten”.

En aquesta moció també es demanarà transparència de cara a la ciutadania, és a dir, que es publique tota la informació sobre els criteris i protocols de vacunació, així com els registres, siguen de conselleria o de l’Ajuntament.

García explica que: “És inadmissible la falta de transparència i l’absència de control. Parlem d’una qüestió molt seriosa que ha despertat la indignació i desconfiança de la ciutadania”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *