foradia subscriutegrat

El divendres es reprén la vacunació de docents a Alcoi

Després d'ajornar la vacunació amb AstraZeneca per tal d'estudiar els casos de trombes, el divendres començarà el procés que tindrà lloc durant quatre dies en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre

A partir del divendres 26 de març a la vesprada es començarà la vacunació per al personal que treballa als centres educatius de la Comunitat Valenciana. Els dies de vacunació seran divendres 26 a la vesprada, dissabte 27 durant tot el dia, dimecres 31 de vesprada i el dijous 1 al matí.

Alcoi acollirà la vacunació dels treballadors dels centres de la comarca de l’Alcoià, i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, serà el lloc al qual hauran d’acudir els docents, personal administratiu, i la resta de persones que treballen als centres.

Una de les principals novetats és que s’ha ampliat l’edat de vacunació amb AstraZeneca, i també es vacunarà al grup de 55 a 65 anys. D’aquesta manera, es podrà vacunar a tot el personal, que són unes 4.000 persones.

Com ja hem dit, el lloc seleccionat ha sigut el Complex Esportiu Eduardo Latorre, i els motius han sigut perquè és un lloc accessible al qual es pot arribar caminant, i té una parada d’autobús a la porta, i una zona d’aparcament al costat de la plaça d’Al-Azraq, on hi haurà una zona reservada per a les persones que vagen a vacunar-se.

Segons el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig: “La nostra ciutat acollirà la vacunació massiva d’un sector que té contacte directe amb els xiquets i xiquetes. Durant tot el curs han fet un gran esforç per a garantir el dret a l’educació, treballant intensament perquè les aules foren un espai segur. Aquesta vacunació, tal com ha afirmat el president Ximo Puig, servirà com assaig general per a poder dur a terme un pla de vacunació massiva a la resta de la població, esperem que tan prompte com es puga, depenent del nombre de vacunes disponibles”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *