lasarga mediamborganica

Comencen les obres al carrer Sant Vicent d’Oliva

També es procedirà a l'ampliació de la zona d'aparcament del camí Vell de Gandia per a sumar 36 places més a les actuals

El dilluns 8 de febrer començaran les obres de renovació urbana del carrer Sant Vicent, que afectaran a tot el carrer.

En aquestes actuacions es canviarà el paviment, s’eliminaran les barreres arquitectòniques, i es posarà la rampa d’accés al nivell més alt del carrer, es renovarà i millorarà l’enllumenament públic i el mobiliari urbà, es millorarà el sistema de recollida d’aigües pluvials, es reformaran les escales del costat del portalet i s’eliminarà el forat actual per a l’evacuació d’aigües, i es faran les prospeccions arqueològiques per recuperar el traçat històric de la séquia Mare i la senyalització en superfície amb xapes metàl·liques.

Abans que comencen aquests treballs, es procedirà a l’ampliació de la zona d’aparcament del camí Vell de Gandia per a sumar 36 places a les actuals. Aquesta actuació permetrà oferir una alternativa d’aparcament al veïnat al llarg de les obres i també a tot el barri de Raval-Gerreria en el futur.

Les obres formen part del programa ARRU, finançat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Oliva.

PAVASAL EMPRESA CONSTRUCTORA SA serà l’encarregada de dur a terme aquestes tasques per un valor de 341.057 euros, i tenen un termini d’execució de 3 mesos, si no hi ha cap impediment.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *