Foradia parentesisajudalcoi

Compromís s’adhereix al manifest contra la LGTBIfòbia a l’esport

La regidora en l'Ajuntament de Cocentaina d'aquesta formació, Ayelen Sempere, ha anunciat que la plataforma Col·lectiu 03820-Compromís al manifest elaborat pel Club Esportiu Dracs de València i Ponts d'Igualtat

Segons han informat des del Col·lectiu 03820-Compromís, han signat el manifest creat pel Club Esportiu Dracs de València i Ponts d’Igualtat contra la LGTBIfòbia a l’esport.

La regidora en l’Ajuntament de Cocentaina d’aquest partit, Ayelen Sempere, explica que des de Compromís estan satisfets “per la reivindicació que fa aquest club d’una Llei Trans a l’estat espanyol”, i han recordat que: “La Generalitat Valenciana va ser pionera en aquest aspecte amb l’aprovació de la Llei Trans en 2017”.

Sempere destaca que: “és molt bona notícia que s’aposte per la inclusió de totes les persones en l’àmbit esportiu”.

A més, des del Col·lectiu, també demanen que es duga a terme la moció contra la LGTBIfòbia a l’esport aprovada l’any passat i de la qual, segons afirmen des de Compromís “no sabem res”.

“Volem que Cocentaina siga un poble inclusiu i divers, lliure de masclisme que respecte totes les persones i estiga al capdavant de polítiques valentes que protegisquen els drets de les persones trans”, ha assenyalat la regidora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *