foradia subscriutegrat

Les ajudes Reactiva Comerç suposen un volum de negoci de més de 525.000

Aquestes ajudes es van dur a terme per a incentivar el consum local i s'han destinat als comerços, hostaleria i negocis de proximitat que van tancar en l'Estat d'Alarma

Segons que han informat des de l’Ajuntament d’Alcoi les ajudes ‘ReactivAlcoi Comerç’ han suposat un volum de negoci de 525.337 euros en els comerços alcoians, hostaleria, i negocis de proximitat que van tancar durant l’Estat d’Alarma amb l’objectiu incentivar les compres i el consum a través de descomptes en els tiquets de compra. En total es van concedir 131.344 euros en descomptes per als clients.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç ha destacat que: “Aquestes ajudes van ajudar tant al comerç com a la ciutadania en una de les campanyes més importants com és la de Nadal. Va ser un benefici doble obtenint ingressos els comerços i descomptes la clientela”.

“Tenim un comerç amb una àmplia oferta i la millor qualitat, així com una atenció personalitzada. Insistim que el consum local és la millor manera d’ajudar a aquests negocis que necessiten a tota la ciutadania per a continuar oberts”, ha explicat la regidora.

Durant el 2020, segons les fonts de l’Ajuntament, s’han dedicat més de 880.000 euros en les ajudes ReactivAlcoi. Enguany, hi ha prevista una partida inicial d’uns 700.000 euros als pressupostos municipals, per a aquest pla.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *