foradia pressupostparticipatiualcoi

La Dansa serà la primera protagonista de ‘Cultura Viva’

Es tracta de la nova iniciativa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Gandia, i consisteix en que cada dos mesos es llançarà un vídeo dedicat a una disciplina artística diferent, amb protagonistes de la localitat

La regidoria de Cultura de Gandia té una nova iniciativa per a promocionar i donar visibilitat als agents culturals de les principals disciplines artístiques i representants de tots els grups municipals.

Aquest projecte és ‘Cultura Viva‘, i mitjançant uns vídeos, que es llançaran cada dos mesos en les xarxes socials i als mitjans de comunicació es pretén fer valdre cadascuna de les disciplines.

La Dansa serà l’encarregada d’inaugurar ‘Cultura Viva‘. El vídeo està produït i dirigir per Jordi Estevan i Julián López, i la direcció artística està a càrrec de Sonsoles Borja, professora i coreògrafa.

El vídeo mostra llocs emblemàtics de Gandia com la Platja Nord, l’Auir, la Marjal, el Palau Ducal dels Borja o el Teatre Serrano.

Ballarins de projecció internacional com Eila Valls, Lorena Borja, i Daniel Doménech protagonitzen aquest homenatge a la dansa. A més, també participa l’alumnat de nivell superior del Taller de Dansa Sonsoles Borja: Adriana Bataller, Carmela Codorniu, Marta Lorente, Silvia Martí i Borja Martínez.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *