lasarga

Baixada de la incidència a les localitats de la zona, però amb sabor agredolç a Alcoi

Segons les dades oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la incidència millora de forma notable a les localitats d'Alcoi, Castalla, Cocentaina, Ibi, Muro i Onil, encara que a la ciutat d'Alcoi han sigut 19 les persones que no han pogut superar la batalla contra la Covid-19

Cada dimarts i divendres la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública actualitza les dades sobre l’evolució dels contagis al País Valencià.

Segons han informat, Alcoi ha baixat la seua incidència considerablement, ja que el dimarts estàvem en 1.149 per cada 100.000 habitants, i ara estem en 735, la qual cosa significa que actualment a la localitat hi ha 434 casos actius de Covid. Malauradament hui hi ha que ressaltar que les persones que han faltat per culpa de la pandèmia han sigut moltes als últims quatre dies, ja que, com indiquen des de conselleria, han sigut 19 les defuncions per culpa de Covid en Alcoi.

Castalla, Cocentaina, Ibi i Muro també han notat una baixada, ja que ara mateix la incidència en aquestes localitats per cada 100.000 habitants és de 809, 747, 949 i 986 respectivament.

I, encara que haja sigut el municipi que ha registrat un major descens en les xifres d’evolució dels contagis, la situació d’Onil continua preocupant més que altres localitats. El dimarts 9 de febrer, la seua incidència era de 2.197 contagis per cada 100.000 habitants, però hui, des del govern autonòmic s’ha informat que ara la incidència és de 1.505, la qual cosa es tradueix en 113 habitants d’Onil que estan patint la Covid-19.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *