lasarga subscriutegrat

‘Súbditos de la inocencia’ la primera novel·la de Paula Bernabeu

Aquesta veïna d'Oliva, de vint-i-sis anys, es considera una autora novella "amb molt de camí per recórrer, però amb moltes ganes de complir els seus somnis"

L’olivera Paula Bernabeu ha publicat la seua primera novel·la titulada ‘Súbditos de la inocencia’, en la qual es barreja el terror amb el desig, i la confiança amb la traïció, en un llibre carregat d’enigmes. La seua història es desenvolupa en un barri de València, quan la seua protagonista, Adriana rep una nota anònima. Pocs dies després ha de fer front a un crim que canviarà la seua vida.

Aquesta nova escriptora de vint-i-sis anys, afirma que encara que té “molt de camí per recórrer”, però que també compta amb “moltes ganes per complir els seus somnis”. Encara que és Graduada en Administració i Direcció d’Empreses, i treballa com a professora interina de Formació Professional, compagina la seua passió per la lectura i l’escriptura.

En 2017 va començar a desenvolupar la història, que ara s’ha traduït en una novel·la que ja està publicada.

Com ella mateixa explica sobre el procés de traure aquest llibre: “El personatge d’Adriana i els misteris que l’envolten ja tenen diversos anys de vida, però ha sigut haver de treballar uns mesos lluny de casa el que m’ha donat els moments d’inspiració i tranquil·litat necessaris per a acabar el que és per a mi un dels projectes de la meua vida”, i confessa que: “poder llegir la novel·la que he escrit jo mateix és la millor sensació que he sentit”.

‘Súbditos de la inocencia’ ja es pot adquirir a la llibreria Pàgina 3 d’Oliva i en Amazon en format paper i digital.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *