foradia subscriutegrat

Oliva felicita l’aniversari d’una dona centenària amb una escultura de Chule

Salvadora Pons Miñana va estar acompanyada pels seus familiars i la vicealcaldessa del municipi, Ana Morell

Salvadora Pons Miñana, coneguda a Oliva com “l’Estanquera”, ha complit 100 anys. L’aniversari centenari d’aquesta veïna, celebrat el passat 6 d’agost, va comptar amb un acte on la família estava present, però també l’Ajuntament d’Oliva, que va obsequiar a aquesta veïna amb una escultura de l’escultor Chule, una rosa de ferro forjat com a representació de l’eternitat.

L’entrega va estar a càrrec de l’artista, Chule; i de la vicealcaldessa i regidora de Gent Gran, Ana Morell. En l’acte, l’edil també va estar acompanyada pel president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Oliva, Antonio Colomar i per la presidenta de l’Associació de Jubilats i Jubilades de Sant Francesc, Maria Sabater. 

No obstant això, a més de la celebració per l’aniversari del segle de vida de Salvadora, també hi havia un altre motiu d’alegria. I es que, les mans d’aquesta dona valenta també formaran part de l’escultura, “L’Espiral de la Vida” amb la que l’Ajuntament i més concretament, la Regidoria d’Educació retrà homenatge a les persones que compleixen 100 anys en aquest 2022. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *