foradia subscriutegrat

Oliva inaugura l’exposició ‘Francisco Brines: la certidumbre de la poesía’

La mostra, que estarà al Museu Etnològic, recorre la vida i obra del 'Premi Cervantes 2020', i es podrà visitar fins al 17 d'octubre en els horaris habituals del museu

Les regidories de Cultura i de Museus, encapçalades per Julio Llorca, s’ha organitzat l’exposició ‘Francisco Brines: la certidumbre de la poesía’, amb la col·laboració del Ministeri de Cultura i Esport i la Universitat d’Alcalà d’Henares.

La inauguració ha comptat amb la col·laboració de la Fundación General de la Universidad de Alcalá, l’Ajuntament d’aquesta localitat, l’Institut Cervantes, la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Oliva, i la Fundació Francisco Brines.

L’exposició, on es mostra l’univers personal i creatiu de l’últim guardonat amb el ‘Premio Cervantes’, es podrà visitar fins al 17 de juliol, gratuïtament en horari habitual del museu; hi haurà la possibilitat de fer visites guiades.

En la mostra es podran veure una selecció dels poemes de Brines amb les obres de l’artista Carmen Calvo, ‘Premio Nacional de Artes Plásticas’, així com una sèrie de fotografies en sa casa de l’Elca, realitzades per Jesús Císcar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *