lasarga subscriutegrat

Manel Rodríguez-Castelló trau un llibre que recopila quatre dècades d’escriptura

'Farem un pensament. Metaforismes i saials' és l'obra amb la qual aquest escriptor alcoià torna al món editorial després de vuit anys sense publicar

Manel Rodríguez-Castelló ha tret un nou llibre sota el títol ‘Farem un pensament. Metaforismes i saials’, que recopila quatre dècades d’escriptura dedicada a la literatura breu. Un llibre que arriba després de vuit anys sense que l’escriptor alcoià haja publicat, encara que en cap moment ha deixat d’escriure.

En la primera part d’aquest llibre, anomenada ‘metaforismes’, es recullen pensaments i textos breus de difícil classificació, que l’autor va realitzar des dels anys 90, fins ara. La segona part, baix el títol ‘saials’, està composta per columnes fragmentàries de plena actualitat, incisos personals, cròniques de viatges o reflexions literàries.

És una lectura breu, fragmentària, reflexiva, a vegades poètica, i altres amb un vessant volgudament incitador i corrosiu, revulsiu i no gens acomodatici, descaradament incòmode per a les mentalitats benestants i panxacontents, deliciós per als lectors que els agrada el pensament crític i la incidència sobre una realitat plena de malures i de bocois per on s’escolen la mediocritat anodina i la mesquinesa més barroeres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *