foradia subscriutegrat

Manel Rodríguez-Castelló publica el nou poemari ‘Passatge’

Des de l'any 2013 amb 'Estranyament', obra que va ser premi Ausiàs March de Gandia, l'autor alcoià no havia tret a la llum cap poemari

Manel Rodríguez-Castelló, juntament amb Edicions del Buc, han tret un nou poemari. Es tracta de ‘Passatge’. L’autor alcoià, des de la seua última obra, que va ser ‘Estranyament’ en l’any 2013, i amb la qual va guanyar el premi Ausiàs March de Gandia, no havia donat a conéixer cap treball, i ara, amb aquest nou treball, ha arreplegat tot el material elaborat des d’eixe any, fins a 2021.

El llibre es divideix en quatre seccions: ‘Universos’, ‘Cantar lleu’, ‘Sicut’, i ‘Quatre passatges’, amb un total de 47 composicions. El títol d’aquest poemari fa al·lusió al pas del temps, el trànsit, el moviment incessat i la fugacitat de la vida, però també a una part o fragment d’un text més extens, un conjunt de persones que viatgen juntes, un lloc que comunica dos espais, etc.

Com a curiositat, alguns dels poemes, concretament els de la segona part d’aquest llibre, són elegies dedicades a persones estimades com Maribel Vendrell, Rafael Sirvent, i Joan Juan, o els poetes Francesc Bernàcer, Manel Marí o Josep Igual.

La part ‘Universos’ són poemes centrats en elements primordials com els arbres, la pedra, el riu, la música, el temps, el tacte o la mirada; i ‘Quatre passatges’, són els que parlen de llocs com la serra Segària, o la platja de l’Almadrava, entre altres.

L’edició d’aquest llibre ha estat dissenyada per l’il·lustrador valencià Dídac Ballester, i tanca amb un epíleg de la poeta Begonya Mezquita.

La presentació de ‘Passatge’ se celebrarà el dia 23 de juny a les 19:00 a la llibreria Detroit. En aquest acte estaran presents l’escriptor Jordi Botella, els actors Juli Cantó i Rosanna Espinós, Begonya Mezquita, i l’autor i cantant Hugo Mas.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *