foradia subscriutegrat

Obert el termini per a les sol·licituds de les ajudes del Pla Resistir a Castalla

Les empreses, autònoms i treballadors interessats poden presentar la seua documentació des del dia 16 fins al 30 de març

L’Ajuntament de Castalla ha obert el termini per a poder presentar les sol·licituds a les ajudes del Pla Resistir que ha posat en marxa la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de les Diputacions i els Ajuntaments amb l’objectiu d’ajudar econòmicament a aquells sectors que s’han vist més afectats per les restriccions sanitàries.

Antonio Bernabeu, alcalde de la localitat, ha explicat que: “l’objectiu d’aquesta ajuda directa és contribuir al sosteniment de les despeses corrents habituals que molts negocis de la nostra població segueixen suportant a pesar de la disminució dels seus ingressos o el tancament d’establiments”.

Des del dia 16 fins al 30 de març, els dos inclosos, els interessats podran presentar la seua documentació i d’aquesta manera segons l’alcalde: “els veïns que vulguen optar a aquesta ajuda disposen d’un termini de 10 dies hàbils per a sol·licitar-les”, i ha afegit que: “anem a seguir ajudant a la gent del nostre poble que ho està passant malament a causa de la crisi sanitària, social i econòmica que ha ocasionat la pandèmia”.

Els formularis i annexos es poden descarregar en la seu electrònica municipal, i qualsevol persona pot accedir a elles des del Tauler d’anuncis, en l’apartat ‘Instàncies’. D’aquesta manera es poden tramitar de manera telemàtica des de la pàgina web, sense la necessitat d’anar a les dependències municipals.

Aquestes subvencions disposen d’una quantia d’un màxim de 2.000 euros per a cada persona treballadora autònoma o microempresa de fins a 10 treballadors, i 200 euros per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social amb data del 31 de desembre de 2020.

En Castalla, el pressupost total de la convocatòria és de 313.009 euros. Un 62’5% serà finançat per la Generalitat, el 22’5% per la Diputació d’Alacant, i el 15% restant per l’Ajuntament, és a dir, que el consistori castellut ha d’aportar 46.951 euros.

Bernabeu ha manifestat la seua voluntat perquè “aquesta ajuda arribe a totes aquelles persones de Castalla que ho necessiten, des de l’Ajuntament estem junt amb tots els nostres veïns i aquesta és una forma més de millorar la seua situació de totes les que hem posat en marxa des de l’inici de la pandèmia”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *