Foradia ajualcoitel

XV Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació Cortoons a Gandia

• Entre els dies 4 i 7 d'abril Gandia acull el XV Festival Internacional de Curtmetratges d'Animació Cortoons • Es tracta d'un dels certàmens europeus més prestigiosos del sector de l'animació

Entre els dies 4 i 7 d’abril Gandia acull el XV Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació Cortoons. Es tracta d’un dels certàmens europeus més prestigiosos del sector de l’animació, on es presentaran algunes de les últimes novetats.

El divendres 5 es durà a terme, a l’Aula Magna UPV, dues Masterclass: una a càrrec d’Óscar Giménez, ‘Històries d’un modelador del món Marvel’; i l’altra, a càrrec de Miguel Ángel Fuertes, ‘Star Wars, Iron Man, Avatar i altres històries’.

El dissabte 6 d’abril, amb motiu de l’estrena de ‘Venjadors: Endgame’, es farà una trobada amb els actors de doblatge, David Brau, Jorge García i Joël Mulachs.

El diumenge 7 d’abril, en el Teatre Serrà tindrà lloc un concurs de Cosplay. El premi per al guanyador serà un viatge per a 2 persones amb abonament inclòs per a la COMIC CON. La segona i tercera plaça també es premiaran. També tindrà lloc una Masterclass a càrrec d’Institutriu Suzuki: ‘De Walt Disney a Hayao Miyazaki’.

Font: Redacció./


artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *