foradia subscriutegrat

Industri.art ofereix tallers per als artistes locals

En aquestes jornades aprendran eines, habilitats i recursos, gràcies a tres tallers que se celebraran el 4, 25 de març, i el 15 d'abril

La iniciativa INDUSTRI.ART aposta per donar suport al gran teixit d’artistes de la nostra terra, i per això ha creat una plataforma digital que engloba els treballs de tots els artistes que participen, però, a més d’aquest vessant comercial, també ofereix unes jornades formatives dedicades als professionals d’aquests sectors.

La primera d’aquestes jornades se celebrarà el dia 4 de març, a les 18h de la mà de Nacho Ruiz, Doctor en Història de l’Art i especialista en el mercat de l’art, i la seua xerrada du el títol de ‘Com accedir al mercat de l’Art’, en el qual parlarà sobre aquest tema sobre el punt de vista d’un galerista.

Eva Mengual serà la següent ponent el dia 25 de març, també a les 18h, i desenvoluparà el taller ‘Tècniques de producció d’obra gràfica’, en el qual parlarà sobre les possibilitats de l’edició de l’obra gràfica des d’una perspectiva tant comercial com creativa. Mengual és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de València, i especialista en el món del gravat.

Finalment, el dia 15 d’abril, a la mateixa hora, Òscar García parlarà sobre ‘Màrqueting personal per a artistes’. Llicenciat en Història de l’Art i especialista en Taxació i Valoració d’Actius Artístics, Culturals i de Col·leccionisme, explicarà com utilitzar els mitjans digitals i les xarxes socials amb visió de les estratègies de venda.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *