lasarga

S’espera poder ajudar a la indústria d’Alcoi amb dos milions d’euros

L'Ajuntament d'Alcoi ha reservat una partida d'1.020.000 euros als pressupostos municipals, s'espera completar-la amb l'ajuda d'altre milió de l'IVACE

Els pressupostos municipals han reservat diferents partides per a finançar el Pla Director d’Impuls Industrial (ImpulsAlcoi), que arriba fins als 1.020.000 euros.

A més d’aquesta quantitat, està previst rebre també prop d’un milió d’euros amb ajudes de l’IVACE, a les quals opta el consistori d’Alcoi per tal de millorar els polígons.

Una part important de les partides es destinarà a posar en marxa aquesta pla, amb un document treballat i consensuat per tots els actors socioeconòmics de la localitat, i refrendat pel Consell Econòmic i Social.

En aquest pla s’articulen 29 accions concretes, dins de sis eixos fonamentals, entre els quals destaca el posicionament d’Alcoi com a ciutat industrial.

Segons Alberto Belda, regidor d’Ocupació, Empresa i Indústria, “també s’actuarà per fomentar la captació de talent humà i potenciar l’impuls industrial, al mateix temps que es duen a terme accions encaminades a la transició ecològica industrial, la modernització de les àrees industrials i en tot allò que implique l’impuls de la innovació i la digitalització industrial”.

Per a fer-ho possible, es comptarà amb recursos de diferents partides de cada departament, per exemple es destinaran 120.000 euros per a dur a terme accions del Pla d’Impuls Industrial, 300.000 per al Pla d’Acció d’Energies Sostenibles i 600.000 per a fer actuacions als polígons industrials.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *