lasarga

Cotes Baixes més prop de ser una àrea industrial avançada

L'Ajuntament d'Alcoi i l'Associació Polígon Cotes Baixes han signat la convocatòria de l'Assemblea en la qual s'ha d'aprovar el conveni de col·laboració, un requisit per a sol·licitar a la Generalitat la declaració d'àrea industrial avançada

L’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació Polígon Cotes Baixes han signat la convocatòria de l’Assemblea de Ratificació de la Constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització Cotes Baixes, que tindrà lloc el dia 20 de setembre en l’Àgora.

Aquest dia s’adequarà l’Associació Cotes Baixes a la llei vigent quant a Gestió, Modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. També, s’aprovarà el projecte de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, així com els estatuts i el pla inicial d’actuació d’aquesta entitat, uns tràmits necessaris de cara a l’autorització posterior de la constitució del ple de la corporació.

Les persones convocades en l’assemblea podran accedir a tot el contingut del conveni, del projecte d’estatus, i del pla inicial d’actuació en aquest enllaç.

L’acord entre l’Ajuntament i l’Associació suposa una inversió de 15.000 euros per a fer diferents millores al Polígon Cotes Baixes.

Quan es duga a terme la ratificació en l’Assemblea, el següent pas és dur-ho al Ple, i està previs que en el mes de novembre estiga tot aprovat.

Des del consistori volen recordar que, durant el mes de desembre es va aprovar el conveni de col·laboració amb aquesta entitat, i que, prèviament, Cotes Baixes va presentar perquè l’Ajuntament tramitara aquest acord el projecte del conveni, estatus i pla inicial, que després del vistiplau dels tècnics va ser ratificat al plenari.

Jordi Segura, regidor d’Indústria ha destacat “el treball que estan realitzant els empresaris amb l’objectiu d’aconseguir ser una àrea industrial avançada, l’aprovació del conveni pel Ple Municipal i l’EGM Cotes Baixes, són requisits previs i indispensables a la sol·licitud a la Generalitat de la declaració d’àrea industrial avançada, la qual cosa suposarà que el polígon alcoià siga una de les primeres àrees d’aquest tipus a la Comunitat Valenciana”.

Que Cotes Baixes es convertisca en una àrea industrial avançada suposa la possibilitat d’ajudes públiques, bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat d’aquestes zones per a atraure noves empreses.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *