foradia subscriutegrat

La Diputació d’Alacant destinarà 512.000 euros per a la prevenció de violència de gènere i per a la igualtat d’oportunitats

Aquests diners es destinaran als ajuntaments, mancomunitats i entitats sense ànim de lucre de la província perquè facen programes i activitats amb aquesta finalitat

La Diputació d’Alacant col·laborarà amb ajuntaments, mancomunitats i entitats sense ànim de lucre de la província que facen programes i activitats per a la prevenció de la violència de gènere i la promoció de la igualtat d’oportunitats, a través de quatre convocatòries d’ajudes que superen els 512.000 euros.

Mª Carmen Jover, diputada de Serveis Socials i Igualtat, ha explicat que: “volem continuar una promoció de la igualtat col·laborant amb els Ajuntaments i Mancomunitats en el desenvolupament de les seues polítiques locals d’igualtat i més concretament en la implementació de mesures, recursos i programes encaminats a erradicar la violència de gènere i altres situacions de desigualtat actualment existent, superant així els rols i estereotips de gènere tradicionals que limiten i obstaculitzen l’avanç cap a una societat igualitària”.

250.000 euros seran per a programes i activitats i a ajuntaments i entitats d’àmbit territorial, i 142.400 euros seran per a associacions. A més també s’han impulsat subvencions per un valor de 20.000 euros per a les mancomunitats.

Les ajudes per a ajuntaments i mancomunitats arribaran fins a un màxim de 3.000 euros, i serviran per a cobrir gastos com la formació i/o promoció d’ocupació de les dones, especialment aquelles en situació d’especial vulnerabilitat.

A més, s’ha habilitat una partida de 100.000 euros per a col·laborar amb els municipis alacantins i EATIM en l’elaboració i avaluació de plans d’Igualtat de gènere dirigits en la ciutadania i a aquelles entitats que participen.

Aquells projectes que entraran en aquesta convocatòria, s’han de celebrar entre l’1 d’octubre de 2020 fins al 30 de setembre de 2021, i el termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de què es publique al BOP.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *