foradia subscriutegrat

‘GENERACIÓN IGUALDAD: ¡IMAGÍNALO!’, el concurs de dubuix mundial

La regidora de Gandia, Juana Navarro, anima a participar als joves en aquest concurs de temàtica sobre l'empoderament de la dona

Juana Navarro, regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, ha animat a la joventut de Gandia a participar en el concurs de dibuixos i còmics ‘GENERACIÓN IGUALDAD: ¡IMAGÍNALO!’. El certamen és mundial, i segons la regidora és una iniciativa “creativa i atractiva per a la nostra joventut”.

El concurs està organitzat per l’ONU Mujeres, juntament amb la Comissió Europea, Bèlgica, França, Mèxic i amb ‘Cartooning for Peace’. A més, es commemorarà la innovadora Declaració i Plataforma d’Acció de Beijing (1995), on es van establir actuacions per a garantir l’empoderament de les dones i les xiquetes de tot el món.

El concurs busca transmetre de manera visual, amb un dibuix o il·lustració, sense paraules, una idea sobre la igualtat de gènere i la realització dels drets de les dones per a un futur igualitari, que es base en les ’12 àrees crítiques de preocupació’ que té la Declaració.

El termini per a poder concursar finalitza el pròxim 14 de març, i un dels requisits per a poder participar és tindre entre 18 i 28 anys.

Per tal de conéixer millor les bases es poden consultar en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *