foradia cdturisme

El Col·legi Carmelites participa en el programa de Conselleria ‘Esport a l’Escola’

A més, l'alumnat de 1r d'ESO ha creat un periòdic, amb l'objectiu de potenciar al màxim les capacitats creatives i lingüístiques d'aquests xiquets i xiquetes

Durant aquesta setmana, el Col·legi Carmelites Fundació Vedruna Educació ha estat participant en el programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ‘Esport a l’escola’.

En aquestes activitats tenen preferència els col·legis que són Centre Promotor de l’Activitat Física i l’Esport (CEPAFE), i les Carmelites porten 10 anys sent-ho, i l’únic d’Alcoi.

Aquestes activitats tenen tres sessions: una teòrica, i dos pràctiques, una d’elles en un circuit amb bicicletes, i en l’altra ja es fa un recorregut per la ciutat.

Les sessions les han dut a terme monitors especialitzats, i tot el material necessari ha estat facilitat per l’organització.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha felicitat al centre alcoià, amb una carta, per tal de reconéixer la seua activitat i la promoció de l’esport durant aquests 10 anys.

Però, aquesta no és l’única activitat especial que té aquest centre educatiu, ja que, des del Departament de Llengua Castellana, amb l’alumnat de 1r d’ESO, s’ha dut a terme un projecte d’aproximació al periodisme, i s’ha creat un periòdic, en el qual s’ha buscat potenciar les capacitats creatives I lingüístiques de l’alumnat.
En aquest projecte cadascú ha tingut un paper, com el de director, ajudant de direcció, o redactors, i han celebrat diferents reunions per tal de donar forma al projecte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *