foradia subscriutegrat

Els alumnes de Carmelites compten amb 28 nous companys francesos

• Els alumnes de Carmelites han rebut durant aquests dies a 28 companys francesos que formen part d'un projecte Erasmus+ • Junts realitzaran activitats que resumeix l'esperit d'aquest projecte europeu: col·laboració, confiança i aprenentatge per a aconseguir reptes comuns.

Els alumnes de Carmelites han rebut durant aquests dies a 28 companys francesos que formen part d’un projecte Erasmus+, en el qual també participen alumnes d’Estònia i la República Txeca. Amb ells comparteixen classes i fan excursions conjuntes per Alcoi i l’entorn.

El projecte Erasmus+ s’està treballant sobre els valors de la diversitat i la integració de les persones amb discapacitats, per això, els alumnes francesos i espanyols realitzaran activitats on la comunicació i la confiança resulten indispensables.

Una d’aquestes es realitzarà a una piscina coberta. Agrupats en parelles de tots dos països, l’alumne francès portarà unes ulleres que el convertiran en invident durant la sessió. El seu company espanyol serà el seu pigall des de la mateixa porta del vestuari i, junts, posaran en pràctica el seu nivell d’idiomes per a anar fins a les dutxes, vorejar el recinte, saltar a l’aigua i creuar nadant la piscina. Una activitat que resumeix l’esperit d’aquest projecte europeu: col·laboració, confiança i aprenentatge per a aconseguir reptes comuns.

Continuant amb el projecte, el mes de maig seran els alumnes i alumnes de Carmelites els qui viatjaran a França.

Els intercanvis europeus són una experiència pedagògica i vital que ja ha enriquit a vora 200 alumnes del col·legi Carmelites des del 2004, quan el centre va començar a promocionar-los. Gràcies a aquests, els alumnes han pogut conéixer diferents ciutats, ampliar les seues relacions humanes, l’aprenentatge vivencial i el seu coneixement lingüístic i cultural.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *