foradia mediambient

El dilluns 22 de març comencen els primers canvis de circulació al Centre

Una setmana abans de la posada en marxa de la conversió en zona de vianants del centre, ja començaran els primers canvis de circulació al carrer Sant Tomàs

El dilluns 22 de març es pintarà la senyalització horitzontal del carrer Sant Tomás, que actualment té dos carrils de pujada i un de baixada separats per una línia continua.

Amb aquest canvi es passarà a haver-hi un carril de pujada i un de baixada, però que passarà a tindre dos per a poder girar cap a Sant Jaume. A més, es crearan 15 places d’aparcament, i 4 de càrrega i descàrrega.

Mentre que es pinte no es tallarà el trànsit, es regularà, i una vegada finalitzats aquests treballs ja es posarà en marxa el canvi.

El dissabte 27 de març ja estarà el trànsit tallat per Sant Llorenç, i per tant, començarà el canvi en País Valencià, que passarà a ser de doble sentit des del final del carrer, fins El Parterre. Amb aquest canvi es facilitarà l’accés al centre des de la Beniata.

Ja a partir del dia 29 es posarà en marxa la peatonalització en el centre, i sols podran circular per la zona de vianants els vehicles que tinguen els permisos, i hi haurà altres canvis, en els punts, que segons ha dit l’estudi, són conflictius. Concretament, en l’encreuament del carrer Casa Blanca amb el carrer Gonzalo Barrachina, que canviarà la prioritat, és a dir, tindran prioritat els que circulen per Casa Blanca.

L’altre canvi tindrà lloc al carrer Capellà Benlloch, i és que, fins ara la circulació està regulada per semàfors, que donen més temps als vehicles que circulen per País Valencià, però, ara es canviarà la temporalització i s’augmentarà el temps en verd en aquest carrer.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *