foradia cdturisme

Les obres del carrer Sant Vicent avancen a bon ritme

David González, alcalde d'Oliva, ha visitat les actuacions de renovació urbana que s'estan realitzant en aquest carrer des del passat 8 de febrer

L’alcalde d’Oliva, David González, juntament amb el regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà i els representants de les associacions veïnals del barri, han visitat les obres de renovació urbana que s’estan realitzant al carrer Sant Vicent.

Segons ha explicat la Direcció Facultativa, les obres avancen segons el calendari establert i està previst que els treballs puguen estar finalitzats d’ací a 6 setmanes.

Aquestes actuacions, que es van iniciar el passat 8 de febrer, han afectat a tot el carrer i les millores que van a realitzar-se són: el canvi de tot el paviment, l’eliminació de barreres arquitectòniques i accessibilitat, millora d’enllumenament públic, millora del sistema de recollida d’aigües pluvials i renovació de les connexions de les cases al sistema de clavegueram, renovació de mobiliari urbà, reforma de les escales del costat del portalet i l’eliminació del forat actual per a l’evacuació d’aigües que les aboca directament a les escales, prospeccions arqueològiques, i a més, s’ha reutilitzat totes les runes de les demolicions en la mateixa actuació per tal de seguir els criteris de sostenibilitat.

Abans de fer aquestes obres, l’Ajuntament va ampliar la zona d’aparcament del Camí Vell de Gandia, i es van sumar 36 places més a les actuals. Aquesta ampliació ha oferit tenir aparcament al veïnat durant les obres, i en el futur donarà també més places a tot el barri de Raval-Gerreria.

Aquestes actuacions estan dins del programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana d’Oliva), i estan finançades pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Generalitat Valenciana, i l’Ajuntament d’Oliva.

Les obres han tingut un cost de 341.057 euros, i s’han adjudicat a la mercantil PAVASAL EMPRESA CONSTRUCTORA SA.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *