foradia subscriutegrat

Comencen les obres de la Connexió Sud a Oliva

El Ministeri de Foment I la UTE procediran el pròxim 2 de març a alçar l'Acta de Replanteig que donarà inici formal a les dites obres

El Ministeri de Foment juntament amb la UTE, formada per BECSA-COPCISA procediran el pròxim 2 de març a alçar l’Acta de Replanteig de les obres de “Connexió Sud d’Oliva. Fase 1 de la Variant de la Safor”, que donarà inici formal a aquests treballs.

Abans s’han hagut de realitzar els tràmits administratius que van començar en 2014 i s’ha treballat de manera persistent, tot culminant en l’alçament de les actes d’ocupació que ha tingut lloc entre els dies 18 i 20 de febrer, al Centre Polivalent, on ha acudit l’alcalde per complir el tràmit de signar-les com a màxima autoritat municipal.

L’alcalde, David González, ha manifestat la seua satisfacció i la de la ciutat d’Oliva, ja que aquestes obres eren molt reivindicades i esperades per a la majoria dels veïns de la localitat. A més a més, ha informat que té previst convocar a la Corporació Municipal a una reunió informativa sobre la programació de les dites obres, que comptarà amb l’assistència del cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat, José Vicente Pedrola, i l’equip de la Direcció Facultativa de les obres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *