foradia camaraalcoi

5 nous casos positius al Departament de Salut d’Alcoi

Pareix que les xifres en general a la Comunitat Valenciana evolucionen favorablement, malgrat que hi ha 5 nous positius al Departament de Salut d'Alcoi, però cal assenyalar que no s'ha registrat cap defunció a aquest departament en les últimes 24 hores

Poc a poc podem veure que les mesures de confinament van fent el seu efecte, i és que, les xifres que s’han anunciat hui des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública són més esperançadores que les de fa unes setmanes.

Com és habitual, la consellera, Ana Barceló, ha començat la seua compareixença amb el nombre de persones que han rebut l’alta en les últimes 24 hores. Des del dia d’ahir s’han registrat 82 noves altes.

Una altra de les xifres que ens ha oferit la consellera ha sigut la de nous casos positius. En les últimes 24 hores, 89 persones han donat positiu, 5 d’aquestes persones són del Departament de Salut d’Alcoi. Cal assenyalar que aquesta xifra és molt més baixa que la de fa unes setmanes.

Per altra banda, el nombre de persones que hi ha ingressades als hospitals valencians és de 1.039, dels quals, 217 estan a l’UCI.

Pel que fa a les víctimes mortals per culpa de la pandèmia, Barceló ha informat que en les últimes 24 hores 19 persones no han pogut superar la malaltia. Encara és una mala notícia que hi hagen morts per culpa de la Covid-19, però, és també una xifra més baixa de les que la consellera habia donat a les últimes setmanes.

Segons la web que va activar conselleria fa unes setmanes, en la qual ens ofereixen les dades per departaments, en les últimes 24 hores no s’ha registrat cap defunció al Departament de Salut d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *