foradia subscriutegrat

L’Agència Impuls de la Mancomunitat torna a oferir servei de forma presencial

A partir del mes d'abril aquest servei estarà disponible en Cocentaina, Banyeres de Mariola, i Muro d'Alcoi

El servei d’atenció a persones emprenedores i empreses de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, l’Agència Impuls, tornarà a oferir servei de forma presencial a partir del mes d’abril.

CEEI Alcoi-València col·labora amb Impuls, i fins ara han estat prestant el servei de forma telemàtica durant els últims mesos per tal de garantir la seguretat d’acord amb les condicions sanitàries.

Cocentaina i Muro disposaran de servei presencial un dia al mes i Banyeres de Mariola acollirà cada dos mesos. Els horaris seran de 9:30 a 14h. Per tal d’assistir haurà de demanar cita a través d’un formulari que s’ha habilitat en la web del CEEI, i a través de la Mancomunitat o les agències de desenvolupament local (ADL) de Banyeres, Cocentaina, i Muro.

Durant 2020 aquest servei va assistir a 49 projectes, un 32% més que en l’any anterior, i va ajudar a posar en marxa 5 noves empreses de diferents sectors.

Des de la creació de l’Agència Impuls, en 2016, s’ha creat 33 noves empreses i ha ajudat a consolidar-ne 21. A més, s’han fet 400 cites d’atenció individualitzada.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *