foradia subscriutegrat

Torna el Campus d’Estiu de l’Eduardo Latorre

Són dirigits a xiquets i xiquetes entre els 4 i els 13 anys, i enguany com a novetat hi haurà importants bonificacions

El dia 28 de maig s’obrirà el termini de preinscripció per a participar durant juny i juliol al Campus d’Estiu del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. La preinscripció es podrà fer des de les 9:30h fins a les 23:59h. El dia 4 de juny es confirmarà la plaça.

Els xiquets i xiquetes entre els 4 i els 13 anys podran gaudir de totes les activitats esportives oferides i impartides pels tècnics qualificats del Complex Esportiu Municipal. Allí podran fer activitats aquàtiques, jocs, multiesport, tallers educatius, jocs tradicionals, o esports de raqueta. El campus es durà a terme entre el 25 de juny i el 26 de juliol, en horari de 9 a 14h. Els participants estaran dividits en tres grups d’edat: 4 a 6 anys, 7 a 10 i 11 a 13. I les places per grup aniran des dels 10 per als grups dels més xicotets als 12 xiquets i xiquetes per grup en les edats d’entre 7 i 13 anys. El Campus es dividirà en 5 setmanes donant l’opció d’inscripció per setmanes per a ajustar-se el màxim possible a les necessitats de les famílies.

Per a poder facilitar la participació de les famílies, hi haurà importants bonificacions per a famílies nombroses, famílies monoparentals, o menors amb grau de discapacitat igual o superior al 33%, beneficiant-se d’un descompte del 25%, reflectint-se a les taules dels preus públics municipals. També podran beneficiar-se d’aquests preus més reduïts els abonats al complex.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *