foradia pressupostparticipatiualcoi

Ponts d’Igualtat i la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat signen un conveni de col·laboració

L'objectiu és promoure accions i activitats relacionades amb el col·lectiu LGTBIQ+, i així, reforçar el compromís de la Mancomunitat en la lluita contra les desigualtats

En el divendres 26 de març, el president de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, Blas Calbo, i el president de Ponts d’Igualtat, Aitor Pla, van signar un conveni col·laboratiu entre aquestes dos entitats per a desenvolupar de forma conjunta actuacions dirigides a aconseguir la completa igualtat de totes les persones, independentment de la seua orientació sexual, identitat, o expressió de gènere.

Des de 2018 la Mancomunitat disposa d’un Servei d’Igualtat que dona atenció i assessorament en matèria d’igualtat i prevenció de les violències de gènere als pobles de forma itinerant. El conveni amb Ponts d’Igualtat reforçarà el seu compromís per la igualtat, especialment en el col·lectiu LGTBIQ+.

Ponts d’Igualtat es va crear en 2019 per a donar visibilitat a aquest col·lectiu i per a lluitar per la desaparició de qualsevol classe de discriminació de les persones LGTBIQ+.

Ara, les dos entitats sumaran forces per tal d’atendre i planificar actuacions a favor de la igualtat del col·lectiu. Algunes de les activitats que estan previstes són xarrades als centres educatius, celebració de dies assenyalats, com el de la visibilitat trans, el dia contra la LGTBIfòbia, entre altres.

L’objectiu d’aquestes accions serà sempre el mateix: donar suport a al col·lectiu LGTBIQ+ i lluitar per una igualtat real a les comarques, mitjançant el foment de la salut, i la participació social i cultural inclusiva per a totes les persones.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *