lasarga mediamborganica

‘Un selfie amb Sant Jordi’, la nova iniciativa participativa de l’Associació de Sant Jordi

Dins de la celebració del centenari de l'Església de Sant Jordi, s'ha creat aquesta experiència en la qual es poden aconseguir 3 euros de bonificació per a les cadires i tribunes de les pròximes festes de Moros i Cristians

Des de l’Associació de Sant Jordi, volen celebrar el centenari de l’Església que rep el nom del patró, amb un esdeveniment amb caràcter de concurs, en el qual pot participar qualsevol persona que es faça una fotografia en un dels quatre punts assenyalats que hi ha per a fer-se un ‘selfie’ davant l’església.

Aquestes fotografies haurà de presentar-les al Casal de Sant Jordi per tal d’aconseguir una bonificació de 3 euros en el preu de les cadires i tribunes per a veure les pròximes festes de Moros i Cristians.

A més, aquells que participen en el repte i siguen associats en l’entitat, rebran una localitat per a la processó General del Dia de Sant Jordi.

En aquests moments sols hi ha 3 punts instal·lats, tots ells al carrer Sant Tomàs, i durant el mes d’abril s’habilitarà el quart d’ells en l’interior de l’Església, en el qual es podrà veure la imatge de Sant Jordi ‘El Xicotet’.

Per a poder aconseguir la bonificació s’han de completar les 4 fotografies entre l’1 i el 30 d’abril de 2021, i s’han de presentar o bé a les xarxes socials, etiquetant als perfils de l’Associació de Sant Jordi, i amb el hashtag #iglesiadesanjorge_1921_2021, o depositant-les al Casal de Sant Jordi, acreditant la seua autoria.

Cal destacar que el descompte no és acumulable, és a dir, es donarà un per persona, independentment de les fotografies que aporte.

Els participants que ja tinguen localitats, podran presentar l’abonament en el Casal i per tal d’aplicar el descompte, o bé, retirar un descompte per a pròxims anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *