lasarga mediamborganica

Caixa Popular i l’Ajuntament d’Alcoi signen un conveni per a ajudar als emprenedors

Gràcies a aquesta col·laboració l'Ajuntament tindrà a la seua disposició una línia de finançament amb condicions especials

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el director de Zona de Caixa Popular, Miquel Micó, han signat un acord de col·laboració, que té com a objectiu que l’entitat bancària pose a disposició del consistori alcoià una línia de finançament amb condicions especials per als emprenedors i emprenedores.

Tot açò es materialitzarà en la Línia Empren, que seran uns préstecs amb les millors condicions per a emprenedors que els permetrà ajudar a renovar, ampliar, reposicionar, millorar un negoci d’índole comercial o empresarial, així com llançar un projecte emprenedor en l’àmbit geogràfic d’Alcoi.

Per a poder beneficiar-se hauran de complir una sèrie de requisits, entre els quals està: que siguen autònoms o xicotetes i mitjanes empreses, amb menys de 2 anys de funcionament.

Aquest conveni fa que es puguen complir els objectius de l’Ajuntament de generar riquesa econòmica, fomentar la creació d’ocupació així com el benestar social.

Per la seua part, Caixa Popular, té entre les seues finalitats fomentar les activitats locals que permeten el desenvolupament de la societat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *