lasarga ua

El Poliesportiu Francisco Laporta té finalitzada la seua reforma integral de l’accés

Aquesta actuació ha suposat una inversió de 40.816 euros, i té com a objectiu millorar l'estructura i la funcionalitat d'un espai que estava molt deteriorat

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha dut a terme una sèrie de reformes i actuacions en l’accés principal del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, am l’objectiu de millorar l’estructura de l’edifici, i també, per a dotar a la zona de jocs infantils d’uns elements i un espais amb més funcionalitat, substituint els elements que hi havia anteriorment, i que ja estaven en un estat de deterioració important. Els d’ara són més segurs i funcionals.

La primera part d’aquesta reforma ha sigut per a reconstruir el mur de protecció que confronta amb la façana del Pavelló Mutualitat de Llevant, i la impermeabilització de la superfície sobre la qual se situa el parc infantil a través de la qual es filtrava gran quantitat d’aigua a les estades de la zona inferior confrontants a la pista exterior. Aquesta part de la reforma ha tingut un cost de 29.998 euros.

Pel que fa a la segona part de les obres, com ja hem dit anteriorment, ha sigut per a millorar la zona de jocs infantils. S’ha col·locat una superfície de cautxú acolorida. Tant els materials com l’actuació d’aquesta part han tingut un cost de 10.817 euros.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *