foradia subscriutegrat

Castalla visibilitza a les dones en l’esport

Gràcies a la iniciativa de l'àrea de Serveis Socials, es dona a conéixer a dones espanyoles que són grans professionals en disciplines tradicionalment masculines

Des de l’Ajuntament de Castalla han llançat la campanya gràfica ‘Viralitzant Esportistes: a quantes dones coneixes en el món de l’esport?’, amb la qual es vol donar a conéixer a totes aquelles dones que exerceixen al més alt nivell en professions tradicionalment masculinitzades.

Aquesta iniciativa de la regidoria de Serveis Socials, dins del Pla Municipal d’Igualtat de la localitat, es podrà veure a les xarxes socials del consistori castellut, i està feta amb la col·laboració de la consultora EQUÀLITAT.

Maite Gimeno, regidora de Serveis Socials, ha destacat que: “la importància de mostrar referents feministes als xiquets i xiquetes de la nostra ciutat, i a la població en general, perquè vegem com, essent dona, es pot arribar a l’elit de qualsevol disciplina”.

El projecte pretén impactar visualment als veïns i veïnes amb un doble objectiu. Primer, visibilitzar a les dones que practiquen o competeixen en esports masculinitzats, i el segon, equilibrar la presència dels dos sexes en el món de l’esport en general. “És essencial mostrar referents femenins en esports que han sigut practicats i exercicis principalment per homes”.

A més de poder veure la campanya a les xarxes socials, tot aquell que vulga pot participar amb el hashtag #EsportFemeníChallenge i etiquetant a l’Ajuntament amb les seues ‘stories’ de Facebook i Instagram les fotografies d’aquelles dones que coneguen.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *