lasarga mediamborganica

‘Alé de Festa’, la gala homenatge a les Festes de Sant Jordi

Els dies 23 i 24 d'abril el Teatre Calderón acollirà aquesta gala carregada de Moros i Cristians, i que estarà presentada per Eugeni Alemany

Durant el divendres 23 i el dissabte 24 d’abril, Alcoi hauria d’estar vivint els dies grans de les seues festes de Moros i Cristians, però la pandèmia ha fet que un any més tinguem que viure un abril “trist”.

Però, des de l’Associació de Sant Jordi, han volgut mantenir “la flama viva de la festa”, segons indicava el seu president, Juan José Olcina, i per això s’ha organitzat per a aquests dos dies una gala en la qual estaran presents molts dels elements importants de la nostra festa.

‘Alé de Festa’ és el nom que té aquest acte que se celebrarà al Teatre Calderón i que comptarà amb la col·laboració del presentador d’À Punt, Eugeni Alemany, que serà l’encarregat de presentar la gala. A més, també participarà el Ballet de Virginia Bolufer, el Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi, que estrenarà ‘La Nova Anormalitat’, una obra escrita i dirigida per Óscar Martínez, i comptarà amb el toc musical de l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *