foradia subscriutegrat

Coneix el Campus d’Alcoi de la UPV en menys d’una hora

Des del campus alcoià volen ajudar a futurs estudiants a triar el seu futur, i gràcies a una sessió de Zoom el dia 20 d'abril a les 17h podran conéixer totes les instal·lacions i els seus estudis

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, vol ajudar als nous estudiants a triar el seu futur, i per això els donen l’oportunitat de conéixer tot el que passa al campus alcoià des de casa, i en menys d’una hora gràcies a la sessió de Zoom que es realitzarà el dia 20 d’abril a les 17h.

La sessió començarà amb la benvinguda de Pau Bernabeu, director del Campus, que aprofitarà per a informar els visitants virtuals sobre les instal·lacions, serveis, el col·legi Major ‘Ovidi Montllor’, l’oferta formativa, i sobre com és la nostra ciutat. Des del Campus d’Alcoi defensen que és important que l’alumne tinga una relació pròxima amb el professorat.

Durant aquesta visita també comptaran amb la presència de Beatriz Eixeres, subdirectora de l’Alumnat i Generació Espontània. La Generació Espontània, és un dels grans atractius del campus, es tracta d’un projecte en el qual es fan grups liderats i formats per estudiants de diferents titulacions i treballen conjuntament amb el fi d’aconseguir un objectiu comú, com per exemple, projectes de realitat augmentada, vehicles de baix consum, reptes solidaris i molts més.

Un altre dels punts importants per a molts estudiants universitaris són les beques Erasmus, i per tal de conéixer més sobre l’oferta al Campus d’Alcoi de la UPV, David Gutiérrez, responsable de l’Oficina Internacional, mostrarà alguns casos.

La visita finalitzarà amb Karina Santamaria, estudiant del campus que explicarà la seua experiència en la Universitat, i com ha començat el seu projecte professional des del campus. A més, també explicarà com és la vida dels estudiants en Alcoi més enllà de l’àmbit acadèmic.

L’oferta formativa del Campus d’Alcoi de la UPV és de graus i dobles graus, i són: Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Elèctrica, Grau en Enginyeria Química, Grau en Enginyeria Mecànica, Doble Grau en ADE i Enginyeria Informàtica, i Doble Grau en ADE i Turisme.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *