foradia subscriutegrat

La UPV comença col·laboració amb el CD Alcoyano SAD i amb el Patí Alcòdiam Salesià

La intenció del Campus d'Alcoi de la UPV és arribar a tots els sectors de la societat, i en aquest cas han volgut apropar-se a l'àmbit esportiu

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València està treballant per tal d’arribar a tots els sectors de la societat i ara ha fet esforços per a apropar-se al sector esportiu, concretament a dos dels clubs més importants de la ciutat que són el Patí Alcòdiam Salesià i el CD Alcoyano SAD.

Santiago Guillem, vicerector de Diàleg Social, Prevenció, Conciliació i Esport de la UPV ha dirigit les reunions, en les quals ha estat present el Campus d’Alcoi, amb el director Pau Bernabeu, el subdirector de Transformació Digital i Comunicació, Carlos Sastre, i José María Gadea, subdirector de Dinamització Interna i Col·legi Major. L’Ajuntament d’Alcoi també ha estat representat en aquesta reunió amb la presència d’Alberto Belda, regidor d’Esports.

L’objectiu d’aquest encontre ha sigut establir línies de col·laboració en matèria de promoció de la UPV juntament amb clubs militants en categories importants a escala nacional, però també és iniciar una col·laboració esportiva per a desenvolupar diferents convenis en un futur al voltant de l’hoquei patins i el futbol.

A aquesta reunió també ha assistit també Toni Justícia, president del CD Alcoyano SAD, i Andrés Hernández, president del Patí Alcòdiam Salesià, i la vicepresidenta del club Elena Amorrortu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *