foradia barnasants

Javier Lerma: “Em pose música de Festes, així, almenys ens ambientem un poc”

El seu últim any com a Sergent Cristià està fent-se de pregar, però aquest càrrec de la nostra festa es pacient i sap que el primer és la salut

En l’any 2020 Javier Lerma, fester de la Filà Verds, haguera complit el seu últim any ostentant el càrrec de Sergent Cristià, però aquest acomiadament està fent-se d’esperar, és per això que ell ens comenta que: “crec que tindré més il·lusió que els altres tres anys”, i afegeix que: “Les ganes sempre estan ahí, però, ara mateix no es pot fer res”.

Encara que tampoc tinguem festes en aquest abril de 2021, el Sergent ens explica una de les seues tradicions: “Des del mes de març em pose música de Festes, així, almenys ens ambientem un poc”. Javier Lerma, a més de pensar en les seues ganes, va més enllà i pensa en aquells que estan més afectats per aquesta situació: “Encara que no em toque a mi directament, el que més em preocupa és el tema econòmic i social. Hi ha artesans que sí que fan altres treballs durant tot l’any, però hi ha altres que sols a la Festa, i ho estan passant molt mal”.

Respecte al seu paper com fester assenyala que: “El que estan fent moltes filaes és guardar les fulles, o sols pagar el mínim, perquè hi ha gastos com llum i aigua que s’han de pagar”. Esperem que arriben prompte les Festes i poder gaudir d’aquesta esperada última Glòria de Javier Lerma.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *