foradia subscriutegrat

Roge Giner: “Hem fet una carta més especial per als dies de Nadal per a prendre o en local o a casa”

Els hostalers tenen alguns dubtes fins al 9 de desembre quan s'anuncien les noves mesures. Així ens ho conta Roge Giner, gerent del restaurant Pastamania

El restaurant Pastamania encara aquesta campanya nadalenca amb optimisme, encara que “estem esperant quines són les decisions del govern, si les taules són de 6 o de quantes persones”, explica el seu gerent Roge Giner. Així encara, Giner ha afegit que: “convidem a tot el món a què vinga en grups de 6 persones per a gaudir del nostre menjar, amb tranquil·litat, ja que hem pres totes les mesures necessàries”.

De totes maneres, per a aquesta època Roge Giner ens conta que: “Hem fet una carta més especial per als dies de Nadal que podràs prendre o bé al local o a domicili, aleshores, si no vols eixir de casa, tenim una sèrie de plats molt atractius per a compartir amb la família i posar-los al centre de la taula”.

I és que, com el gerent d’aquest restaurant ha destacat: “Estem cuidant molt el servei a domicili, hem incorporat motos elèctriques per a contribuir un poc amb el Medi Ambient”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *