foradia elgrat

Marina Colomina: “Trobe moltíssim a faltar escoltar eixe: ‘Avant l’Entrà'”

Una part important del dia de 'l'Entra' i que fan més espectaculars els boatos són ells ballets, i hem volgut saber quin és el sentiment d'una ballarina respecte a la situació

Les ‘Entraes’ de Moros i Cristians d’Alcoi no serien iguals si no comptarem amb els ballets, que ajuden a crear eixe gran espectacle dels carrers del Centre. Marina Colomina és una de les ballarines del Ballet de Virgínia Bolufer, i com ella mateixa ens ha confessat: “trobe moltíssim a faltar escoltar al ‘Partidor’ eixe: ‘Avant l’Entrà del Ballet Virgínia Bolufer’ segons abans de començar. Sé que el dia que tornem a escoltar eixa frase hi haurà moltíssima emoció”.

Segons ha explicat: “és una pena estar esperant un any més per a ensenyar tot el treball que hem fet durant aquest temps, perquè ja està tot preparat, sols ens falta saber la data”. Per a tota la gent que treballa durant tot l’any per a aquest moment és trist: “Hi ha nostàlgia. Arriba abril i ens posem vídeos d’altres anys, i trobes a faltar els assajos, perquè fem un gran grup i ens divertim. És un altre abril que ens quedem sense les nostres Festes, sense fer el que més ens agrada, ballar per a la nostra ciutat”. Però, almenys, segons ens ha contat la ballarina: “Tenim l’oportunitat enguany, encara que no siga per Sant Nicolau, de ballar els dies 23 i 24 d’abril a la Gala de Festes del Teatre Calderón, i poder ballar davant el públic”.

Font: Belén Rivas./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *