foradia

Alcoi augmenta novament la seua incidència

Banyeres de Mariola, Cocentaina i Ibi, han baixat lleugerament el nombre de contagis, i Castalla, Muro i Onil continuen amb incidència 0

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades sobre l’evolució de la pandèmia als municipis del País Valencià.

En l’últim divendres 16 d’abril, les localitats de Banyeres, Cocentaina i Ibi presentaven una situació més greu davant la propagació de contagis de la Covid-19, ja que després de moltes setmanes de descens dels contagis, havien augmentat la seua incidència. Aquests municipis el divendres tenien una incidència de 84, 52 i 8, i ara, en 20 d’abril, Banyeres i Cocentaina han baixat a una incidència de 42 i 26. Pel que fa a Ibi es manté amb una incidència de 8 contagis per cada 100.000 habitants, és a dir, amb 2 contagis en tota la localitat.

Alcoi, encara que siga molt lentament, està tornant a augmentar la seua incidència, i és que, des de l’actualització del divendres 16 d’abril, la incidència ha passat de 3 a 8 contagis per cada 100.000 habitants, el que significa que ara, ja són 5 les persones que estan sofrint la malaltia, i no 2 com el passat divendres.

Pel que fa a Castalla, Muro i Onil, continuen amb una incidència 0, amb 0 contagis.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *