lasarga subscriutegrat

Gran programació a Gandia per a celebrar el Dia del Llibre

En total hi han preparades 10 activitats socials que es poden gaudir durant 15 dies

L’Ajuntament de Gandia ha preparat una programació amb 10 activitats per tal de celebrar el Dia del Llibre.

El dia 16 d’abril ja va tindre lloc la inauguració de l’exposició ‘Ciutat desvetlada’ de Carlos Fito que es podrà visitar fins al dia 31 de maig a la Primera Planta de la Biblioteca Central.

Els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril les biblioteques Parc de l’Estació, el Grau, Biblioteca Infantil i Santa Anna, respectivament amb les dates, oferiran l’espectacle ‘La Màgia dels Contes’ a càrrec de Ferran Mas.

Ja per al 23 d’abril, Dia del Llibre, tindran lloc diferents activitats. A les 10 h la Plaça Rei Jaume I acull ‘Gandia, Infància Poètica: Raps per a la Pau’ amb la participació de membres del Consell de la Infància. A la vesprada, a les 17.30 h, torna ‘La Màgia dels Contes’ a la Biblioteca de Benipeixcar-Raval i després, a les 18 h, la Plaça Rei Jaume I acollirà el recital ´La Màgia al Cor’, que estarà conduït per la periodista Marina Vallés i estarà amenitzat per l’actuació de l’agrupació artística Rondaballs.

La jornada conclourà al Pati interior de la Biblioteca Central amb la presentació del llibre ‘Sentia veus’ d’Ignasi Mora, Fill predilecte de la Ciutat, a les 19.30 h, on l’autor estarà acompanyat per Enric Iborra i un grup d’amics de l’escriptor que llegiran fragments de l’obra d’Ignasi. L’acte estarà introduït per Maria Josep Escrivà, d’Edicions 96.

La programació de les activitats amb motiu del Dia del Llibre es completarà el dia 30 d’abril amb el Club de Lectura ‘El que em queda de tu’ de Pepa Aguar, obra guardonada amb el Premi Joanot de Gandia 2020. L’acte estarà moderat per Salvador Ferrer i comptarà amb la presència de l’autora qui parlarà del llibre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *